Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "En kritisk betraktelse" by Kjell-Olof Feldt " Book PDF Kindle ePub Free

En kritisk betraktelse

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: En kritisk betraktelse
  • Author : Kjell-Olof Feldt
  • Release Date : January 20, 2012
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 327 KB

Description

”I oktober 2011 var jag nog lika fÃķrvirrad och bekymrad som mÃĨnga andra socialdemokrater. AlltsÃĨ ville jag fÃķrsÃķka ta reda pÃĨ vad som hÃĪnt med Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti.”

Det skriver Kjell-Olof Feldt i fÃķrordet till En kritisk betraktelse – om socialdemokratins seger och kris.

”Med den hÃĪr skriften vill jag pÃĨminna om att det tar tid – och krÃĪver bÃĨde skicklighet och gynnsamma omstÃĪndigheter – att bygga upp och sedan behÃĨlla ett stort och stabilt fÃķrtroende fÃķr ett politiskt parti. LikasÃĨ tar det tid, som innehÃĨller misstag och sÃĪmre villkor fÃķr politiken, att fÃķrlora fÃķrtroende. Den historia jag fÃķrsÃķker berÃĪtta ÃĪr alltsÃĨ hur fÃķrtroende vinns och fÃķrloras. Men jag pekar ocksÃĨ ut nÃĨgra vÃĪgar som jag tror kan leda fram till att fÃķrtroendet ÃĨtervinns. OcksÃĨ det kommer att ta tid. AvgÃķrande blir om socialdemokratin kan ge sin politik det innehÃĨll och den trovÃĪrdighet som visar att partiet behÃķvs som en stark kraft i svensk politik.”

Kjell-Olof Feldts bok ÃĪr ett rykande aktuellt inlÃĪgg i debatten om socialdemokratins framtid och deras nyss genomgÃĨngna kris. Det ÃĪr en betraktelse frÃĨn en av rÃķrelsens allra mest initierade iakttagare.


Books Free Download "En kritisk betraktelse" PDF ePub Kindle